StrongFirst Kettlebell 201

subota, 12. ožujka 2022. / 10:00h – 14:00h
Guerilla Kettlebell

Viktora cara Emina 9
51 000 Rijeka

Cijena: 675kn

Maksimalni broj sudionika: 10

Voditelj radionice: Saša Rajnović, StrongFirst Team Leader

Obavezna prijava na e-mail: guerilla.kettlebell@gmail.com (svoje mjesto rezervirate uplatom)

Radionicu zbog detaljnosti i obraćanja pozornosti na metodiku preporučujemo trenerima, ali je prikladna i za rekreativce koji žele postići više u svom treningu.

Na radionici će biti obrađene kettlebell tehnike:

CLEAN:
- cheat clean
- clean

MILITARY PRESS:
- press u klečećoj poziciji
- military press

SNATCH
- progresija
- snatch

Clean je pravilan način podizanja kettlebella u rack poziciju. Kvaliteta cleana bitno utječe na ostale tehnike koje se rade s kettlebellom u rack poziciji. Često je sastavni dio kompleksnijih teninga s kettlebellom. Za pravilno izvođenje ove vježbe ključno je naučiti swing i jednoručni swing.

Military press je klasična kettlebell vježba za razvoj snage i služi nam kao platforma za usvajanje StrongFirst principa za stvaranje tenzije. Podizanje teških utega iznad glave je oduvijek bila vještina vrijedna divljenja. Military press je jedna od najboljih vježbi za razvoj snage u gornjem dijelu tijela.

Snatch je napredna kettlebell vježba pomoću kojom se možemo služiti za razvoj snage, eksplozivnosti kao i za potrebe treninga izdržljivosti. Snatch razvija snagu i izdržljivost cijelog tijela, a pogotovo mišića leđa, kukova i ruku te razvija izvanrednu kardiorespiratornu izdržljivost. Pozitivno utječe i na poboljšanje rezultata u drugim aktivnostima, poput trčanja, skakanja, borilačkih vještina...

Nakon radionice svi sudionici dobivaju StrongFirst diplomu kao potvrdu sudjelovanja te priručnik s uputama za izvođenje vježbi.

Više o StrongFirst Kettlebell radionicama možete naći na linku.

*Zbog kvalitete radionice, broj sudionika je ograničen na 10 osoba.