StrongFirst Barbell 101

subota, 26. studeni 2022. /
10:00h – 14:00h
Guerilla Kettlebell
Viktora cara Emina 9
51 000 Rijeka
Cijena: 695kn

Maksimalni broj sudionika: 10

Voditelj radionice: Saša Rajnović, StrongFirst Team Leader

Obavezna prijava na e-mail: guerilla.kettlebell@gmail.com

(svoje mjesto rezervirate uplatom)

Radionicu zbog detaljnosti i obraćanja pozornosti na metodiku preporučujemo trenerima, ali je prikladna i za rekreativce koji žele postići više u svom treningu.

Na radionici će biti obrađene osnovne tehnike rukovanja sa šipkom:

1. Mrtvo dizanje (sumo/konvencionalno)
2. Floor press
3. Bench press

Mrtvo dizanje je osnovna vježba sa šipkom uz koju učite kako stabilizirati kralježnicu i koristiti tijelo kao cjelinu. Uz pravilnu tehniku može biti vrlo korisna u osnaživanju cijelog tijela. Obraćanje pozornosti na detalje je ono što čini bitnu razliku. Mrtvo dizanje može itekako pridonijeti vašem zdravlju - ako ga izvodite ispravno.

Floor press je relativno jednostavna vježba za čije izvođenje nije potrebna dodatna oprema niti puno prostora. Odlična je uvodna vježba za bench press, a zbog brzog učenja tehnike može biti vrlo korisna za početnike u treningu.

Bench press ne treba posebno predstavljati. Jedna je od najpopularnijih vježbi za razvoj snage gornjeg dijela tijela. Uz pravilno izvođenje tehnike, bench press može postati puno više od samo vježbe za prsa. Pravi majstori u treningu snage su naučili koristiti cijelo tijelo kako bi podigli nezamislive težine.

Nakon radionice svi sudionici dobivaju StrongFirst diplomu kao potvrdu sudjelovanja te priručnik s detaljnim uputama za izvođenje vježbi.

Više o StrongFirst Barbell radionicama možete naći na linku.

*Zbog kvalitete radionice, broj sudionika je ograničen na 10 osoba.