Vrijeme održavanja:
petak, 31. svibnja 2024.
(8:00 - 18:00h)

Mjesto održavanja: Kastav, Hrvatska
Voditelj edukacije:
Jon Engum

Cijena (mogućnost plaćanja na rate):
za prijave do 2. travnja 2024. ----------------- 370 Eur

za prijave od 2. travnja do 30. svibnja 2024. ---- 460 Eur

Flexible Steel Certificiranje

Flexible Steel sustav je razvio Jon Engum, Taekwondo majstor (7. dan) i StrongFirst Certificirani Master Instruktor.

Osnovni princip Flexible Steel sustava jest taj da fleksibilnost ne moramo žrtvovati zbog snage, niti snagu zbog fleksibinosti. Težimo tome da postignemo uravnoteženo tijelo: fleksibilno, snažno i otporno (Flexible Steel).

Flexible Steel se sastoji od kombinacije više metoda raznih stručnjaka. Bruce Lee: “Upotrijebi što je korisno, ignoriraj ostalo!”. Točno to je premisa Flexible Steel sustava.

Jon Engum je upotrijebio najbolje metode velikih majstora borilačkih vještina, FMS sustava Gray Cooka (Functional Movement Systems), znanje Pavela Tsatsoulina, spojio ih s vlastitim tehnikama i kreirao metodu koja će pomoći vama i vašim vježbačima.

Učenje Flexible Steel “body hacking” sustava će vam omogućiti proslijeđivanje na vaše vježbače trening strategija koje garantiraju rezultate u realnom vremenu i omogućiti probijanje platoa u njihovoj snazi i fleksibilnosti.

Ovom edukacijom dobivate praktično znanje o implementiranju sustava na siguran i efikasan način.

Ukonite bilo kakve nejasnoće iz vašeg treninga fleksibilnosti, naučite profesionalno primjeniti i programirati naučene vježbe.

Svim instruktorima se dodijeljuje detaljan Flexible Steel Instruktorski Priručnik koji sadrži sve detalje bitne za uklanjanje nepotrebne ukočenosti koja spriječava slobodno kretanje i opterećuje snagu.

Naučite smislene progresije/regresije osmišljene tako da su prikladne za sve osobe bez obzira na razinu njihove mobilnosti i fleksibilnosti (regresije prikladne za one manje mobilne i izazovne progresije za one snažne i već vrlo fleksibilne).

Pridružite se Internacionalnoj Flexible Steel zajednici!